От екипа на американския журналист Тъкър Карлсън, който преведе интервю с

...
 От екипа на американския журналист Тъкър Карлсън, който преведе интервю с
Коментари Харесай

От екипа на Тъкър Карлсън отговориха за шоуто по руската държавна телевизия

 

От екипа на американския публицист Тъкър Карлсън, който преведе  изявление с съветския президент Владимир Путин при започване на годината, отхвърлиха известията във вторник, че Карлсън започва шоу по съветска държавна телевизия.

Оттам показаха пред Forbes, че изказванията са „ чисти нелепости “ и Карлсън не е взел участие в шоуто, което е посочено на уеб страницата на съветски държавен ефирен канал.

Това не е първият път, когато се появява информация, че Карлсън започва съветско шоу. Миналия септември Карлсон отхвърли да работи с съветската държавна телевизия за лъчение на новата си онлайн стратегия.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Карлсън започва свое лично предаване „ Шоуто на Тъкър Карлсън “ в обществените мрежи през май 2023 година, малко повече от две седмици откакто дългогодишният водещ на Fox News беше ненадейно отхвърлен от Fox след уреждането на дело за клюка.

 

 

Първият му епизод беше излъчен предишния юни и той разиска необятен кръг от тематики, в това число НЛО и войната в Украйна.

„ Те се клеха, че в никакъв случай няма да влязат в Украйна, а вижте какво стана “, напомни някогашният министър на защитата

През февруари Карлсън излъчи спорно изявление с съветския президент Владимир Путин, първото му изявление със западен публицист, откакто Русия нахлу в Украйна преди две години. Путин употребява изявлението, с цел да отбрани войната на Русия и да твърди, че Москва има исторически искания към източноевропейската страна.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР